Επιστροφές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η επιστροφή ενός προϊόντος πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, κατόπιν πρότερης συνεννόησης με την Ε.Μεϊδάνη & σια Ο.Ε. 

Ο καταναλωτής οφείλει να επιστρέψει το προϊόν εάν αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που παρήγγειλε ή εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό. Στις ως άνω δύο  περιπτώσεις τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την Ε.Μεϊδάνη & σια Ο.Ε .

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί για δικούς του λόγους να επιστρέψει το προϊόν, τότε τα έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο και όχι την εταιρία Ε.Μεϊδάνη & σια Ο.Ε .

Σε περίπτωση επιστροφής, το προϊόν οφείλει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραδόθηκε στον καταναλωτή. Έγγραφα (πέραν του αποδεικτικού αγοράς) που συνοδεύουν το προϊόν οφείλουν να επιστραφούν. Επιπρόσθετα, το προϊόν αφού παραληφθεί θα ελεγχθεί από την Ε.Μεϊδάνη & σια Ο.Ε.

Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (εάν η παραγγελία έχει γίνει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα), ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εάν έχει γίνει με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό).